• Opticien Rotterdam - Ooghoek Optiek

Pro Design bril Kopen

Pro Design bril

Pro Design brillen bij de Ooghoek Optiek verkrijgbaar.

ProDesign streeft ernaar klassiek en clean te verenigen met brutaliteit en opvallende kleuren. Op deze manier blijven ze klassieke stijlen keer op keer updaten. De monturen van ProDesign Denmark worden ontworpen met het idee dat ze de lijnen van het gezicht complementeren en versterken. Dit resulteert in verfijnde ontwerpen, die een mooie en harmonieus geheel vormen. Maar de Denen onderscheiden zich pas echt van andere producenten door de verrassende twist die ze keer op keer toevoegen. De ontwerpen wijken sterk af van het traditionele Deens Design – strak en minimalistisch.

Openingstijden:
Di – Vr: 9:30 – 17:30 | Za 9:30 – 17:00
Bergweg 92-b | 3036 BD Rotterdam

“Ik kijk altijd eerst naar de kwaliteit

maar de prijs is ook belangrijk!“

Onze Pro Design merkmonturen tegen een betaalbare prijs

Opticien in Rotterdam met een kijk op brillen

De Ooghoekoptiek – Opticien in Rotterdam onderscheidt zich door kwaliteit, maar ook de prijs is belangrijk. Dat ziet u niet alleen aan de uitstraling van de winkel of het ruime assortiment topmerken, maar ook aan de apparatuur; het neusje van de zalm. Want als het gaat om uw ogen wilt u alleen het beste! En zoals u mag verwachten van een topzaak is de service uitstekend en is persoonlijke aandacht vanzelfsprekend.

Met topmerken van onder andere Diesel, Esprit, Guess, JC Jette, Pajuk, KunoQvist, ZEN en Stepper bieden wij een ruim assortiment brillen en monturen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Onze ervaren opticien Ruud Broeders helpt u graag! Benieuwd geworden? Loop eens binnen voor een kennismaking of om de collectie te bekijken. U bent van harte welkom!

Opticien RotterdamDe nummer 1 opticien in Rotterdam

Opticien RotterdamGediplomeerd
opticien

Opticien Rotterdammeer dan 20
jaar in het vak

Opticien RotterdamUitstekende
prijs /kwaliteit

Heeft u hulp nodig bij het vinden naar de geschikte bril of contactlenzen? Bel 010-466 20 99!