TREBOSS bril Kopen

Treboss

Treboss brillen bij de Ooghoek Optiek verkrijgbaar.

De Treboss-collectie is speels zonder extravagant en daarom voor iedereen toegankelijk. De subtiele details, de onverwachte combinaties van kleuren en het slimme ontwerp kenmerken de Treboss-frames. Leuk om te dragen, leuk om te zien. Geïnspireerd door een passie voor mode en een streven naar precisie, biedt de Treboss-collectie originele, stedelijke en leuke brillen voor een goede prijs . Gemaakt van een combinatie van TR90 en roestvrij staal, zijn de frames van de hoogste kwaliteit. Ze zijn er in verschillende modellen en kleuren. De meeste modellen zijn unisex.

Openingstijden:
Di – Vr: 9:30 – 17:30 | Za 9:30 – 17:00
Bergweg 92-b | 3036 BD Rotterdam

Opticien in Rotterdam met een kijk op brillen

De Ooghoekoptiek – Opticien in Rotterdam onderscheidt zich door kwaliteit, maar ook de prijs is belangrijk. Dat ziet u niet alleen aan de uitstraling van de winkel of het ruime assortiment topmerken, maar ook aan de apparatuur; het neusje van de zalm. Want als het gaat om uw ogen wilt u alleen het beste! En zoals u mag verwachten van een topzaak is de service uitstekend en is persoonlijke aandacht vanzelfsprekend.

Met topmerken van onder andere Diesel, Esprit, Guess, JC Jette, Pajuk, KunoQvist, ZEN en Stepper bieden wij een ruim assortiment brillen en monturen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Onze ervaren opticien Ruud Broeders helpt u graag! Benieuwd geworden? Loop eens binnen voor een kennismaking of om de collectie te bekijken. U bent van harte welkom!

Ooghoek Optiek Rotterdam

Openingstijden:

Di – Vr: 9:30 – 17:30 | Za 9:30 – 17:00

Adres:

Bergweg 92-b
3036 BD Rotterdam

010 466 2099
info@ooghoekoptiek.nl