• Opticien Rotterdam - Ooghoek Optiek

Stepper bril Kopen

Stepper bril - Opticien Rotterdam - Ooghoek OptiekDe nummer 1 opticien in Rotterdam

Stepper bril - Opticien Rotterdam - Ooghoek OptiekGediplomeerd
opticien

Stepper bril - Opticien Rotterdam - Ooghoek Optiekmeer dan 20
jaar in het vak

Stepper bril - Opticien Rotterdam - Ooghoek OptiekUitstekende
prijs /kwaliteit

Heeft u hulp nodig bij het vinden naar de geschikte bril of contactlenzen? Bel 010 466 2099

Stepper bril

Stepper brillen bij de Ooghoek Optiek verkrijgbaar.

Hans Stepper maakte ooit naam als maker van plastic brillen die hij in mallen goot, in plaats van ze te snijden uit acetaat. Zijn brillen waren hun tijd ver vooruit doordat ze er niet ‘plat’ uitzagen, maar het gezicht prachtig omlijstten. Toen in 1993 de opmars van metalen brillen kwam, werd Stepper echter gedwongen zijn horizon te verbreden. Gelukkig maar, want de titanium monturen die daarna van Stepper verschenen waren weer een grote stap vooruit. In de monturen is de kennis en het vakmanschap van Stepper terug te zien en ze zjn dan ook zowel in stilistisch als in praktisch opzicht nagenoeg perfect.

Bent u benieuwd naar het resultaat van jarenlange ervaring en optimaal comfort? Probeer eens een van onze Stepper brillen!

Openingstijden:
Di – Vr: 9:30 – 17:30 | Za 9:30 – 17:00
Bergweg 92-b | 3036 BD Rotterdam

“Ik kijk altijd eerst naar de kwaliteit

maar de prijs is ook belangrijk!“

Onze Stepper merkmonturen tegen een betaalbare prijs

Opticien in Rotterdam met een kijk op brillen

De Ooghoekoptiek – Opticien in Rotterdam onderscheidt zich door kwaliteit, maar ook de prijs is belangrijk. Dat ziet u niet alleen aan de uitstraling van de winkel of het ruime assortiment topmerken, maar ook aan de apparatuur; het neusje van de zalm. Want als het gaat om uw ogen wilt u alleen het beste! En zoals u mag verwachten van een topzaak is de service uitstekend en is persoonlijke aandacht vanzelfsprekend.

Met topmerken van onder andere Diesel, Esprit, Guess, JC Jette, Pajuk, KunoQvist, ZEN en Stepper bieden wij een ruim assortiment brillen en monturen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Onze ervaren opticien Ruud Broeders helpt u graag! Benieuwd geworden? Loop eens binnen voor een kennismaking of om de collectie te bekijken. U bent van harte welkom!

Ooghoek Optiek Rotterdam

Openingstijden:

Di – Vr: 9:30 – 17:30 | Za 9:30 – 17:00

Adres:

Bergweg 92-b
3036 BD Rotterdam

010 466 2099
info@ooghoekoptiek.nl