• Opticien Rotterdam - Ooghoek Optiek

Pajuk bril Kopen

Pajuk bril - Opticien Rotterdam - Ooghoek OptiekDe nummer 1 opticien in Rotterdam

Pajuk bril - Opticien Rotterdam - Ooghoek OptiekGediplomeerd
opticien

Pajuk bril - Opticien Rotterdam - Ooghoek Optiekmeer dan 20
jaar in het vak

Pajuk bril - Opticien Rotterdam - Ooghoek OptiekUitstekende
prijs /kwaliteit

Heeft u hulp nodig bij het vinden naar de geschikte bril of contactlenzen? Bel 010 466 2099

Pajuk bril

Pajuk brillen bij de Ooghoek Optiek verkrijgbaar.

Pajuk is de leverancier van een breed assortiment betaalbare brilmonturen. Een bijzondere variatie dames en herenbrillen van uitzonderlijk goede kwaliteit en hoog draagcomfort. Wij van de Ooghoek Optiek spelen met de Pajuk collectie in op de huidige trends en mode. Dit Nederlandse brillenmerk maakt het sinds jaar en dag populair.

Pajuk Brillen staan voor goed scherp zien en prettig zittende brilmonturen. Voor vrijwel iedereen is er een geschikt montuur te vinden, jong en oud. Ook koop je eenvoudigere een nieuw montuur, het prijskaartje is erg aantrekkelijk! Trendy en hippe brillen die soms ietwat eigenwijs zijn. Bekijk onze geselecteerde collectie in de winkel!

Openingstijden:
Di – Vr: 9:30 – 17:30 | Za 9:30 – 17:00
Bergweg 92-b | 3036 BD Rotterdam

“Ik kijk altijd eerst naar de kwaliteit

maar de prijs is ook belangrijk!“

Onze Pajuk merkmonturen tegen een betaalbare prijs

Opticien in Rotterdam met een kijk op brillen

De Ooghoekoptiek – Opticien in Rotterdam onderscheidt zich door kwaliteit, maar ook de prijs is belangrijk. Dat ziet u niet alleen aan de uitstraling van de winkel of het ruime assortiment topmerken, maar ook aan de apparatuur; het neusje van de zalm. Want als het gaat om uw ogen wilt u alleen het beste! En zoals u mag verwachten van een topzaak is de service uitstekend en is persoonlijke aandacht vanzelfsprekend.

Met topmerken van onder andere Diesel, Esprit, Guess, JC Jette, Pajuk, KunoQvist, ZEN en Stepper bieden wij een ruim assortiment brillen en monturen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Onze ervaren opticien Ruud Broeders helpt u graag! Benieuwd geworden? Loop eens binnen voor een kennismaking of om de collectie te bekijken. U bent van harte welkom!

Ooghoek Optiek Rotterdam

Openingstijden:

Di – Vr: 9:30 – 17:30 | Za 9:30 – 17:00

Adres:

Bergweg 92-b
3036 BD Rotterdam

010 466 2099
info@ooghoekoptiek.nl