• Opticien Rotterdam - Ooghoek Optiek

Jette bril Kopen

Jette bril - Opticien Rotterdam - Ooghoek OptiekDe nummer 1 opticien in Rotterdam

Jette bril - Opticien Rotterdam - Ooghoek OptiekGediplomeerd
opticien

Jette bril - Opticien Rotterdam - Ooghoek Optiekmeer dan 20
jaar in het vak

Jette bril - Opticien Rotterdam - Ooghoek OptiekUitstekende
prijs /kwaliteit

Heeft u hulp nodig bij het vinden naar de geschikte bril of contactlenzen? Bel 010 466 2099

Jette bril

Jette brillen bij de Ooghoek Optiek verkrijgbaar.

In de collectie Jette brillen bij de Ooghoek Optiek worden echte fashionlovers die op zoek zijn naar een goede verhouding tussen trends en kwaliteit op hun wenken bedient. Jette is het merk van designer Jette Joop die naast kleding, schoenen en tassen ook een geweldige serie brillen uitgebracht heeft die naadloos aansluiten bij alles wat actueel is binnen de modebranche.

De Jette brillen bij de Ooghoek Optiek worden gekenmerkt door grote monturen in kleurrijke uitvoeringen die zeer goed zijn afgestemd op de meest recente trends. In de designs van de brillen en zonnebrillen van Jette brillen bij de Ooghoek Optiek staat de mens centraal zodat u er van op aan kunt dat comfort, techniek en uitstraling in de hele collectie evenwichtig verdeeld zijn. Dames en heren met uiteenlopende persoonlijke voorkeuren voor smaak en stijl zullen zeker slagen met een model dat een individuele keuze extra glans meegeeft.

Openingstijden:
Di – Vr: 9:30 – 17:30 | Za 9:30 – 17:00
Bergweg 92-b | 3036 BD Rotterdam

“Ik kijk altijd eerst naar de kwaliteit

maar de prijs is ook belangrijk!“

Onze Jette merkmonturen tegen een betaalbare prijs

Opticien in Rotterdam met een kijk op brillen

De Ooghoekoptiek – Opticien in Rotterdam onderscheidt zich door kwaliteit, maar ook de prijs is belangrijk. Dat ziet u niet alleen aan de uitstraling van de winkel of het ruime assortiment topmerken, maar ook aan de apparatuur; het neusje van de zalm. Want als het gaat om uw ogen wilt u alleen het beste! En zoals u mag verwachten van een topzaak is de service uitstekend en is persoonlijke aandacht vanzelfsprekend.

Met topmerken van onder andere Diesel, Esprit, Guess, JC Jette, Pajuk, KunoQvist, ZEN en Stepper bieden wij een ruim assortiment brillen en monturen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Onze ervaren opticien Ruud Broeders helpt u graag! Benieuwd geworden? Loop eens binnen voor een kennismaking of om de collectie te bekijken. U bent van harte welkom!

Ooghoek Optiek Rotterdam

Openingstijden:

Di – Vr: 9:30 – 17:30 | Za 9:30 – 17:00

Adres:

Bergweg 92-b
3036 BD Rotterdam

010 466 2099
info@ooghoekoptiek.nl