Broeders brillen

Een nieuwe bril of zonnebril nodig? Al meer dan 20 jaar levert Ruud Broeders brillen in Rotterdam! Bij Ooghoek Optiek krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.

Bij deze opticien in Rotterdam is vakmanschap vanzelfsprekend. Bij Ooghoek kiest u uit een gevarieerd assortiment brillen, zonnebrillen en leesbrillen. Daarnaast beschikken wij ook over een uitgebreide collectie kinderbrillen.

Contactlens- en brilvergoedingen 2020 bij Ooghoek Optiek. Wat vergoedt uw zorgverzekeraar bij de aankoop van uw bril of contactlenzen bij Ooghoek Optiek? Kijk op de pagina zorgvergoeding.

Brillen in Rotterdam? Ruud Broeders brillen!

Op zoek naar een nieuwe bril in Rotterdam? Bij de opticien uit Rotterdam Noord staan onze ervaren opticiens voor u klaar met persoonlijk advies. Bij Ooghoek Optiek vindt u altijd de bril die bij u past!

Neem contact op of kom langs in onze winkel!

Ooghoek Optiek is gevestigd op de Bergweg in Rotterdam Noord, tegenover Dirk van den Broek. Met het openbaar vervoer kunt u de Bergweg goed bereiken. De bus en tram stoppen voor de deur. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in de parkeergarage Zoomstraat.